Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Breda, Amphia Ziekenhuis | Medische transformatoren en verdeelkasten

Breda, Amphia Ziekenhuis | Medische transformatoren en verdeelkasten

In een tijdsbestek van vier maanden heeft Wijdeven 917 medische transformatoren verdeeld over 85 verdeelkasten geleverd aan Amphia, ten behoeve van de medische ruimten Groep 1 en 2. “Dankzij goede engineering en projectbegeleiding van FourCare en Wijdeven is het project als een geoliede machine verlopen”, zegt projectmanager Paul Pruss.

Elektrische installaties in de genoemde ruimten dienen aan hoge veiligheidseisen te voldoen, waardoor patiënten en artsen optimaal worden beschermd tegen te hoge lekstromen of netuitval.

Door het toepassen van DEKRA-gekeurde Wijdeven-beschermingstransformatoren en bijbehorende impedantiebewaking wordt voorkomen dat bij het optreden van defecten in installaties of aangesloten apparatuur levensbedreigende situaties ontstaan. Wijdeven is een van de grondleggers van dit nicheproduct, met leveringen aan vele grote ziekenhuizen. Pruss: “Weinig partijen kunnen een dergelijk volume, in zo’n kort tijdsbestek, integraal leveren met eigen monteurs en vaste aanspreekpunten.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details