Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Bedrijfspresentatie

Distributie bedpanspoelers voor Nederland en België tot in de puntjes verzorgd

Voor een optimale hygiëne is een correcte sterilisatie van bedpanspoelers een absolute vereiste. Lopital is in Nederland en België de...

19 juli 2019 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Voor een optimale hygiëne is een correcte sterilisatie van bedpanspoelers een absolute vereiste. Lopital is in Nederland en België de distributeur van Miele-bedpanspoelers. Cees van Dam, directeur Lopital, is enthousiast over de samenwerking met Miele Professional. “We kunnen onze klanten en de totale zorgsector nu nog betere, hoog kwalificeerde oplossingen bieden. Het stelt ons in staat om met Miele onze rol als totaalleverancier nog beter te vervullen.”

Vele jaren waren de bedpanspoelers van Steelco een begrip. In 2018 heeft Miele de Italiaanse sterilisatieapparatuur producent Steelco ingelijfd. “We kwamen met elkaar in gesprek en zaten al snel op een lijn”, zegt Van Dam. “Het is een voorrecht om met Miele, een degelijk Duits familiebedrijf, samen te werken. Wij staan borg voor de verkoop en Miele staat garant voor de service. Logische taakverdeling, zij weten het meeste van de techniek, Lopital kent de markt.” De markt voor bedpanspoelers strekt zich uit van verpleeg- tot ziekenhuis.”

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en serviceverlening
Ook op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen en serviceverlening overlappen, volgens Van Dam, de visies van Lopital en Miele elkaar. In maart heeft Miele Professional nieuwe bedpanspoelers geïntroduceerd voor betrouwbare en hygiënische reinigings- en desinfectieresultaten. “Door deze aanvullingen aan ons assortiment en met de samenwerking met Lopital denken wij nog beter aan de wensen en behoeften voor de totale zorgsector te kunnen voldoen”, aldus Okke Vaassen, Head of Sales Miele Professional. “We verwelkomen Lopital van harte binnen de Miele-familie”. Bij Lopital staat één type spoeler in de showroom in Oisterwijk. Het totale aanbod spoelers staat in een speciale showroom bij Miele in Vianen. Miele biedt onder de naam Miele Professional behalve bedpanspoelers ook afwasautomaten, wasautomaten en wasdrogers voor professioneel gebruik. Ook reinigings-, desinfectie- en sterilisatieapparaten voor medische instellingen en laboratoria worden omvat door het assortiment. “Wij zijn heel blij met deze samenwerking omdat we samen met Miele onze rol als totaalleverancier nog beter kunnen vervullen. Daarnaast biedt deze samenwerking niet alleen nieuwe mogelijkheden voor onze klanten, maar ook voor onze werknemers.” Lopital ontwikkelt, produceert en verkoopt al meer dan veertig jaar hygiëne- en transferoplossingen voor de zorg en speelt in op de dagelijkse zorgbehoeftes. Naast bedpanspoelers geeft het Lopital-team advies over tilliften, douchebrandcards, douche-toiletstoelen en snoezelbaden. 

Miele-bedpanspoelers

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%