Ook adverteren op Stedenbouw.nl? Neem hier contact op met onze bladmanager.
+31 495 45 00 95 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug

M-Wall

NICE TO MEET YOU!

Als specialist creëert M-Wall een uniek concept hoogwaardige wandbekleding.
Innovatief en dynamisch, vanuit klant perspectief worden producten ontwikkeld voor een hoogwaardige wandafwerking.

Onze wandbekledingen en wand- en hoekbeschermingen zijn ontwikkeld voor de highcare zorg, maar komen ook in lowcare omgevingen optimaal tot hun recht.

Bij de ontwikkeling van onze producten hebben we niet alleen gefocust op producteigenschappen, een optimale verwerkbaarheid en milieuvriendelijkheid, maar ook op de specifieke (detaillerings)problemen die architecten en opdrachtgevers in projecten ondervinden.

Met onze productseries bieden wij voor iedere ruimte en iedere projectvraag een passende oplossing. Onze producten worden dan ook breed toegepast in cleanrooms, ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingstehuizen, kantoren, vliegvelden, hotels en restaurants.

De klant staat centraal bij M-Wall en zijn vraagstukken zijn onze passie. In samenwerking met de architect en gebruiker kunnen specifieke detailleringen en bijzondere vormgevingen worden ontworpen.

De doelstellingen van M-Wall is om een toegevoegde waarde voor onze klanten te leveren, innovatief en leidend te zijn in ons marktsegment.

Ons team opereert van uit Eindhoven in de Benelux, Spanje en het Midden Oosten.
Wij zijn trots op de langdurige en groeiende samenwerking met architecten en opdrachtgevers.

algemene informatie

Adres Steenoven, 5626 DK Eindhoven Telefoonnummer +31 (0)850 18 85 00 E-mailadres info@mwall.nl Website http://www.mwall.nl

kaart