Ook adverteren op Stedenbouw.nl? Neem hier contact op met onze bladmanager.
+31 495 45 00 95 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug

CCG Holding

Eén groep, veel disciplines
Onder CCG Holding valt een groep gespecialiseerde bedrijven die zich richten op de inrichting en realisatie van hoogwaardige interieurs, geclassificeerde ruimtes en algemene bouw. Daarbij ligt de focus op de zorg, farma, biotech en kantorenmarkt. Alle bedrijven werken autonoom maar zullen daar waar mogelijk hun gezamenlijke kennis en vaardigheden voor uw project inzetten.

De bedrijven spelen in op de vraag uit de markt naar hoogwaardige interieurs, de realisatie van geclassificeerde ruimtes en totaalbouwprojecten. De eisen die daarbij gesteld worden aan afwerking, doordachte details en hoogwaardige producten vragen om een specialistische aanpak. Meedenken en ontwikkelen in samenspraak met de gebruiker leidt tot unieke oplossingen.
De kennis en kunde die daarbij is opgedaan delen we graag met onze projectpartners zoals architecten en adviseurs, maar vooral ook met opdrachtgevers en eindgebruikers.

algemene informatie

Adres De Waterlaat 2, 5571 MZ Bergeijk Telefoonnummer +31 (0)497 - 55 65 65 E-mailadres info@ccgholding.nl Website http://www.ccgholding.nl

kaart